Welkom in Antarctica Hostel

Geniet van een warme thuishaven voor uw verblijf in Het Einde Van De Wereld.

Hostel Ushuaia Hostel in UshuaiaHostel en UshuaiaAuberge à UshuaiaOvernachting in Ushuaia

Ushuaia Hostel

Wij bieden u een comfortabel verblijf tegen schappelijke prijzen. Het gebouw, dat speciaal is ontworpen voor reizigers, biedt een aangename omgeving waar men zich algauw thuis gaat voelen. We beschikken over 8 slaapkamers (dorms of tweepersoonskamers), een ruime comfortabele zitkamer met bar, een grote keuken met eetplaats, een tuin met barbecue en niet te vergeten: een onvergetelijk uitzicht over het Beaglekanaal en de omliggende bergen. Bij aankomst wacht u een hartelijke ontvangst. Daarnaast hebben wij ook alle informatie in huis om u een onvergetelijk verblijf in “Het Einde van de Wereld” te verzekeren.

Met een vlakbij gelegen supermarkt en onze volledig uitgeruste keuken kunt u bovendien uw reisbudget beter in de hand houden.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Op deze plek van de wereld trokken ontdekkingsreizigers door maagdelijke bossen en gletsjervalleien en over de besneeuwde toppen van het Martialgebergte. Ushuaia is dan ook de plaats bij uitstek om in deze avontuurlijke voetstappen te treden!

Bekijk zeker ons aanbod van activiteiten en bezienswaardigheden.


De stad Ushuaia

Ushuaia biedt een grote variëteit aan winkels, restaurants en vrijetijdsbesteding. Enkele tips van Hostel Antarctica

Services

Tot de inbegrepen diensten behoren gratis internet, ontbijt, een ruime zitkamer met bar, medische bijstand, een tuin met barbecue en veel meer.

Onze gasten

Elk jaar ontvangt Antarctica Hostel duizenden gasten van over de hele wereld. Lees hun ervaringen en bevindingen over hun verblijf.

Fotogallerij


Filed under Print | Tell a friend