Meren per 4x4

Ontdek het Escondidomeer (Verborgen Meer) en het Fagnano Meer per 4x4

Hostel Ushuaia Hostel in UshuaiaHostel en UshuaiaAuberge à UshuaiaOvernachting in Ushuaia

4x4 in Ushuaia

s’ Ochtends wordt u opgehaald in het hostel, waarna u Nationale Route Nº3 door de Vuurlandse bergen volgt. In Paso Garibaldi zult u versteld staan van het adembenemende uitzicht over de meren. Bij de afdaling begint het echte avontuur wanneer we de Nationale Route inruilen voor een houthakkerspad.

Met de Landrovers hebben we toegang tot plaatsen die anders onbereikbaar zouden zijn: bossen, modder en stenen vormen de avontuurlijke ingrediënten voor deze rit. Ook de duizelingwekkende uitgestrektheid van onze aankomstplaats (het Fagnanomeer) zal u niet koud laten.

Onze tocht komt tot zijn hoogtepunt met een asado (Argentijnse barbecue) aan de oevers van het Fagnanomeer. Voor het eten staat een korte wandeling op het programma: zo kunnen we deze uitzonderlijke omgeving ontdekken. Na het middagmaal, reizen we verder naar het Verborgen Meer. Hoewel iets kleiner, moet zijn omgeving niet onderdoen voor die van het Fagnanomeer. Hier halen we de kano’s tevoorschijn, en roeien onbeschrijflijke panoramische uitzichten vanop het water tegemoet. Na iets minder dan een uur komen we aan bij hostería Petrel, gelegen aan de oevers van het meer. Hier loopt de roeitocht op zijn einde. Na een drankje in de herberg vertrekken we terug richting Ushuaia.


Duur: Volledige dag
Duur kanovaart: 1½ uur
Opbouw: off road 4x4, kano’s
Maaltijdgamma: hapjes, asado vacuno (barbecue met rundsvlees), fruit, alfajores (koekjes met caramelpasta), dranken (wijn, sap, thee)

FotogalerijFiled under Print | Tell a friend